Yılmaz'a sevgi seli

Yılmaz

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Mahir Yılmaz, partisinin Ankara'da ki Aday Tanıtım Toplantısının ardından Kırıkkale'de yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Köseler Petrol'de yaklaşık 500 araç konvoyu ile Merkez büroya geçen Yılmaz'a

500 ARAÇLIK KONVOY

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Mahir Yılmaz, partisinin Ankara’da ki ‘Aday Tanıtım Toplantısına’ katıldı. Toplantının ardından Kırıkkale’ye gelen Yılmaz’ı, Köseler Petrol’de partililer karşıladı. Yaklaşık 500 araç konvoyu ile Merkez Büro’ya gelen Yılmaz’ı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Hep birlikte Kırıkkale’yi geliştireceklerini belirten Yılmaz, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. 30 Mart’ın Kırıkkale için bir dönüm noktası olduğunu belirten Yılmaz, “Kırıkkale Türkiye’de özel bir il, buranın dinamizmi, enerjisi farklı.”

 

KIRIKKALE’Yİ GELİŞTİRECEĞİZ

“Bizim siyasetimizin merkezinde hak ve değerler, insanı sevmek, yüksek değerlerle bu memleketi sevmek var. İnşaallah Sadece Kırıkkaleli hemşerilerime değil, Türkiye’ye de yeni bir ufuk açacağız. Samimiyetin, ihlasın, güzelliklerin, hak ve değerlerin   siyasette nasıl sergileneceğini göstereceğiz. Ehil  olana, yerel yönetimi, genel yönetimi teslim etmezseniz iflah olmazsınız. Huzursuzluk başlar. Yönetimde olmazsa olmaz 3 şey vardır, bunlar adalet, meşveret ve ehliyettir. Bu üçü bir arada olduğu zaman bu ülkeye yeni ufuklar açılacak” dedi.

 

 



Ramazan
5.02.2014 19:31:22
Kırıkkale daha önce böyle konvoy görmedi.Müthişti

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız